Virtual Reality (VR) Met Google Cardboard


Voor de ervaring is beste altijd zitten terwijl de Bril gebruikt. Ook voor de HOMiDO geldt dat hij compatibel is met Google Cardboard-apps in de Appstore. Omdat iPhone bewegingssensoren en scherm met hoge bevat, is hij zichzelf een vr -bril. Toen wij de bril gebruikten met een 5s, zagen we in ooghoeken steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-applications, die gebruik maken van meetapparatuur in telefoon, maak je een personal reality- van je smartphone that is bril.

Dat p application heel precies ziet de dinosauriërs worden that is neergezet, geeft wel een beeld van mogelijkheden. Op moment zijn apps voor de VR ONE in delaware App Store te maar de headset is compatibel met Google Cardboard- applications, dus de keuze VR -apps is ruim. P ONE-headset is niet nodig om p application gebruiken, dit kan met with elke headset. Naast het concert van Paul McCartney kun je in p App Store meer cinematic VR- video's downloaden van het Jaunt Inc.

Een iPhone, een stuk karton en een paar zijn om je eigen personal reality-headset in elkaar knutselen. ITunes kun films naar de en bekijken op het virtuele doek. In tegenstelling tot de andere headphones, is virtual reality bril p HOMiDO compatibel met with de iPhone 6 Plus. Augmented the truth is een techniek die toevoegt aan de wereld that is werkelijke. Combineer techniek met online reality en je hebt weer een geheel ervaring.